Music

Music | Hare Squead among Iceland Airwaves additions

Iceland Airwaves 2017 adds 73 more acts.

Iceland Airwaves has unveiled new additions to the line-up for the showcase festival that will take place from 1-5 November 2017.

Among the 73 new names, Ireland’s Hare Squead are one of the notable additions, with native artists such as Sóley and Gangly in the mix too..

These latest additions, which you can see below, join Mumford & Sons, Fleet Foxes, Sigrid, Michael Kiwanuka, Songhoy Blues, Àsgeir, Billy Bragg, Benjamin Clementine, Arab Strap, JFDR plus many more.

AFK / Amiina / Benny Crespo’s Gang / Blissful / Valby Bræður / Cell7 /CRYPTOCHROME / Dillalude / Dísa / dj. flugvél og geimskip / Dr. Gunni / einarindra / Flamingods  / Floni /  Fræbbblarnir / Daði Freyr / Fufanu / Gangly / Bára Gísladóttir / Gents (DK)  / Glerakur Good Moon Deer / Grísalappalísa / Grúska Babúska / Hare Squead / Moses Hightower / Biggi Hilmars / Holy Hrafn / Indriði / Jana  / Magnús Jóhann / Jón Jónsson / Kalli /  Michael Lind / Lord Pusswhip / Sólveig Matthildur / Megas / Mighty Bear / Mr. Silla / Nodle / NonniMal / One Week Wonder  / Osp / Oyama / Par-Ðar /  Pascal Pinon / Skaði Þórðardóttir / Pranke / Reykjavíkurdætur / ROFOROFO / ROHT / Lára Rúnarsdóttir / Skelkur í Bringu / Skrattar  / sóley / Special K / Jónas Sen  / Rósa Guðrún Sveinsdóttir / Sykur / Sylvia /  Tilbury / Egill Tiny  / Tonik Ensemble / Tusk / Jae Tyler / Úlfur Úlfur / Gyða Valtýsdóttir / Valdimar / Vök / Warmland / Young Karin / Young Nazareth